Laadukkaat, värikkäät ja raikkaat tuotteemme

Freeman

Freeman

Kestosuosikit ja uutudet Freemanilta! Täältä löydät kaikki saatavilla olevat suomalaisia jo vuosia ihastuttaneet Freemanin-tuotteet! Hinta-laatusuhteeltaan ja riittoisuudeltaan erinomaiset tuotteet tuoksuvat herkullisen hedelmäisiltä. Kehon hemmottelua päästä varpaisiin: hiustenhoitetuotteita, kuorintoja..
Vivian Gray

Vivian Gray

Vivian Gray -luksussaippuat! Ylellinen Vivian Gray -tuotesarja Saksasta! Tyylikkäitä nestesaippuoita, hurmaavia suihkugeelejä ja elegantteja vartalovoiteita. Tuotteet sopivat paitsi ylellisyyden ystäville myös sisustuksesta innostuneille sekä toimivat hyvin myös lahjoina.
Bath & Beauty

Bath & Beauty

Luonnonkuituja kylpyhuoneeseen! Bath & Beauty on korkealuokkainen ja kestävä tuotesarja, joka on valmistettu vahvoista ja ekologisista bambu- ja ramikuiduista. Sarjasta löydät niin hierontaharjat, jalkaraspit kuin pesukintaatkin.
Iroha Nature

Iroha Nature

Kasviuutteita sisältäviä hoitavia kasvonaamioita, sukkia ja hansikkaita! Iroha Nature on espanjalainen tuotesarja, jonka tuotteet ovat erittäin tehokkaita sisältämiensä seerumeiden vuoksi: vaikuttavat luonnolliset ainososat ovat niissä korkeina pitoisuuksina. Puhdistavia, hoitavia, kohottavia ja kuorivia..
ManCave

ManCave

Natural grooming products for the urban huntsman!

MIEHILLE Isosta-Britanniasta uusi tuotesarja, jonka tuoksuina ovat esimerkiksi miehekkäät setripuu ja mustapippuri. ManCave-tuotteet sisältävät runsaasti hoitavia öljyjä.

Eivät sisällä parabeenejä, sulfaatteja (sls/sles), synteettisiä väriaineita eivätkä..
Kampamies

Kampamies

Kotimaisia muovituotteita! Suomessa valmistettuja kampoja, hiusharjoja ja paljon muuta! Myös perinteikkäitä hiussukia ja nutturaneuloja. Tervetuloa tutustumaan oman tehtaamme tuotteisiin, joista osa on ollut tuotannossa jo 50 vuoden ajan!
Kasvojenhoito

Kasvojenhoito

Luonnollisia ainesosia sisältäviä tuotteita kasvojen ihon iloksi! Kasvojenhoitotuotteita laidasta laitaan Freemanilta ja Iroha Naturelta: kuorintoja, puhdistusaineita, naamioita sekä kankaisia kasvonaamioita. Tervetuloa tutustumaan kestosuosikkeihin ja uusiin tuttavuuksiin!
Jalkojenhoito

Jalkojenhoito

Kuorintaa ja kosteutusta jaloille! Freemanin Bare Foot -tuotteet sekä Iroha Naturen hoitavat ja kuorivat sukat virkistävät, pehmentävät ja hellivät rasittuneita jalkoja. Tuoksuina muunmuassa laventeli, luumu ja piparminttu.
Käsienhoito

Käsienhoito

Kuivien käsien pelastajat! Käsienhoitotuotteita Freemanilta ja hoitavia hansikkaita Iroha Naturelta! Anna käsillesi niiden ansaitsema kosteutus ja hoiva. Matkalaisille oiva apu on Suomessa valmistettu oliivivoide, joka on kokonsa puolesta helppo ottaa mukaan lentokoneeseen.
Kylpy- ja vartalonhoito

Kylpy- ja vartalonhoito

Hemmotteluhetki vartalolle Kosteusvoiteita, kuorintoja, kylpyvaahtoja, suihkugeelejä... Hoitamalla vartalosi ihoa hellit samalla itseäsi! Hurmaavia tuoksut vievät ajatukset pois kylpijän arjesta.
Shampoot ja hiustenhoitoaineet

Shampoot ja hiustenhoitoaineet

Hoivaa hiuksiasi! Freemanin hiustenhoitotuotteet eivät haalista värjättyjä hiuksia, mutta takaavat mukavan puhtaan ja pehmoisen lopputuloksen. Shampoot ja hoitoaineet nyt meiltä!
Tarvikkeet

Tarvikkeet

Kulmat ja kynsinauhat ojennukseen sekä ratkaisu moneen muuhun pulmaan! Meikkisiveltimiä, kynsileikkureita, matkapakkauspulloja, tekoripsiä, ripsentaivuttimia, hammasharjakotelo, pesimiä... Tutustu tarvikkeisiimme ja löydä apuvälineitä arkeen!
Hiukset

Hiukset

Shampoita, hoitoaineita sekä Suomessa valmistettuja muovituotteita kuten kampoja, hiusharjoja sekä esimerkiksi nutturaneuloja! Freeman-tuotteiden raaka-aineina muunmuassa papayjaa ja muita luonnon tehoaineita.
Tarjoustuotteet

Tarjoustuotteet

Tee edullisia löytöjä! Täältä löydät valikoimasta poistuvat tuotteemme tarjoushintaan. Viimeinen tilaisuus saada nämä kylpyhuoneen ihanuudet omaksesi!
Freeman Beauty Infusion

Freeman Beauty Infusion

Suomalaisten rakastama Freeman Beauty tuo markkinoille kasvoja seerumeilla hemmottelevan Beauty Infusion -sarjan!

Välittömästi vaikuttavien seerumien lisäksi Beauty Infusion -tuotteet sisältävät kasviuutteita, kollageenia, C-vitamiinia, probiootteja ja peptidejä, jotka tehostavat kasvonaamioiden vaikutusta..
Lahjapakkaukset

Lahjapakkaukset

Lahjaidea hukassa? Tutustu Vivian Grayn, ManCaven ja Iroha Naturen lahjapakkauksiin! Sisältävät muunmuassa käsivoiteita ja nestesaippuoita, jalkojenhoitosetin ja muita ihonhoitotuotteita.
Instituto Español

Instituto Español

Instituto Español on Espanjassa valmistettu arkea riittoisilla tuotteillaan helpottava yritys. Kestävä kehitys on osa yrityksen ydintä: tuotteita ja niissä käytettyjä raaka-aineita ei testata eläinkokeilla. Lisäksi yrityksen toimitilat ovat Donaña-luonnonpuiston läheisyydessä, mikä huomioidaan jätevesien..