Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Freeman Beauty Infusion Purifying In-Shower Mask Suihkunaamio 118 ml

Tehokkaasti vaikuttavia seerumeita sisältävä uudenlainen, suihkun kestävä kasvonaamio! Sisältää mm. merisuolaa ja -levää, jotka uudistavat ja kirkastavat ihoa. Probiootit puolestaan tasapainottavat ihoa ja ehkäisevät sen kukkimista. Kuorii ihoa kevyesti ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä kasvojen ja kaulan kuivalle iholle ennen suihkuun menemistä välttäen silmiä ja hiusrajaa. Jätä kasvoille 5-10 minuutiksi ja huuhtele pois hellästi hieroen. Voidaan käyttää myös suihkun ulkopuolella.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä parabeenejä, sulfaatteja, ftalaatteja, mikrorakeita eikä mineraaliöljyä.

INCI

Water/Aqua/Eau, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Pumice, Glycerin, Hydroxypropyl Bis-Hydroxyethyldimonium Chloride, Xanthan Gum, Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, Hydrolyzed Yogurt Protein (Probiotic), Spirulina Maxima Extract (Blue Algae), Sea Salt, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, Methylcholorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200).

Emme voi taata, että yllä oleva luettelo on täydellinen tai virheetön.

Tuote: 55606

Hinta:7.80 €

Lisätiedot

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Yksikköhinta: 66,10 euroa per lista