TARJOUS Iroha Nature Lift shot välittömästi kohottava ampulli 5 kpl

Tuotenro: INA01
11,25 €
5,70


Nopea tehohoito kasvoille,

tuo kasvoille välittömän vaikutuksen kirkastaen ihoa, vähentäen väsymyksen merkkejä ja juonteita sekä kohottaen piirteitä antaen nuorekkaamman vaikutuksen. Ampulli sisältää ihoa kiinteyttäviä ja kosteuttavia kasvipohjaisia tehoaineita: Vegetal Phylderm, Easyliance ja hyaluronihappo. Tuote toimii myös primerinä meikin alla.

Pakkaus sisältää 5 uudelleensuljettavaa ampullia, joita voit käyttää aina, kun kaipaat kasvoille pikaista tehohoitoa - sopii mitä parhaiten käytettäväksi vaikkapa juhlapäivänä. Yhdestä ampullista riittää useampaan käyttökertaan, mutta valmistaja suosittelee käyttämään avatun ampullin 2 vrk:n sisällä, jotta tehoaineet eivät laimene.

Käyttö: Avaa ampulli katkaisemalla korkki, levitä seerumi puhtaille kasvoille, anna kuivua ja käytä sen jälkeen normaalisti kasvovoidetta ja/tai meikkiä. Avatun ampullin voit sulkea kääntämällä korkin ylös alaisin ja työntämällä sen ampulliin.

Iroha Nature lahjoittaa jokaisesta myymästään ampullipakkauksesta 2% rintasyövän vastaiseen työhön.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai parabeeneja.

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat AQUA, GLYCERETH-26, HYDROLYZED SOY PROTEIN, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, ACACIA SENEGAL GUM, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM, BIS-PEG-18 METHYL ETHERDIMETHYL SILANE, PPG-26-BUTETH-26, PEG-6 METHYL ETHER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYESTER-5, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, PARFUM Emme voi taata, että yllä oleva lista olisi täydellinen tai ettei se sisältäisi virheitä.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
TARJOUS Iroha Nature Glow Shot välittömästi heleyttävä ampulli 5 kpl TARJOUS Iroha Nature Glow Shot välittömästi heleyttävä ampulli 5 kpl
5,70 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Iroha Nature, Kasvojenhoito - seerumit ja voiteet, Kasvoille, Seerumit, Anti-age, Epäpuhdas tai samea iho, Kuiva iho, Normaali iho, Tarjoustuotteet, Kasvot, Tuotemerkit, Käyttötarkoitus