Iroha Nature Divine Gold Kiinteyttävä folionaamio

Tuotenro: INMT14
5,70


Kultaa sisältävä folionaamio!

Iroha Naturen naamiossa 24 karaatin kulta yhdessä kollageeniseerumin kanssa auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, kiinteyttää ihoa ja kosteuttaa sitä. 

Naamion foliopinta estää vaikuttavien aineiden haihtumista ja yhdessä kehon lämmön kanssa se tehostaa seerumien vaikutusta. Tuote sisältää 25 ml seerumia. Naamio on kertakäyttöinen.

Käyttöä suositellaan ainakin kerran viikossa iholle, joka kaipaa kiineytystä ja kosteutusta. Kokeile ja ihastu!

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED COLLAGEN, COLLOIDAL GOLD, BENZYL GLYCOL,PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ARGININE, CARBOMER, POLYSORBATE 80, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN,HYDROXYETHYLCELLULOSE, UBIQUINONE, ADENOSINE, RASPBERRY KETONE, PARFUM, BUTYLENE GLYCOL,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCINE SOJA SEED EXTRACT, DISODIUM EDTA. Emme voi taata, että lista on täydellinen tai virheetön.
Sisältö 1 kpl

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Iroha Nature Divine Gold Kiinteyttävät foliolaput Iroha Nature Divine Gold Kiinteyttävät foliolaput
3,15 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Iroha Nature, Kasvojenhoito - kangas-/folionaamiot, Kasvoille, Kangas- ja folionaamiot & hoitavat laput, Normaali iho, Kuiva iho, Anti-age, Tuotemerkit, Käyttötarkoitus, Ihotyyppi