Iroha Nature Collagen + Hyaluronic Acid Naamio kasvoille & kaulalle

Tuotenro: INMT20
4,85


Iroha Naturen kangasnaamio kasvojen ja kaulan alueelle

Naamioon on uutettu tehokas yhdistelmä vaikuttavia aineita (mm. kollageenia, hyaluronihappoa, niasiiniamidia ja allantoiinia) korkeina pitoisuuksina. Naamio torjuu ikääntymisen merkkejä ja juonteita, kiineyttää ihoa ja parantaa sen elastisuutta sekä uudistaa ihoa. Ainesosat ovat 96% luonnollista alkuperää (ISO 16128). Naamio sisältää 30 ml seerumia.

Kangas on entistä pehmeämpi, hengittävä, miellyttävän tuntuinen iholla ja se muotoutuu hyvin kasvoille. Kangas on hyvin imukykyistä eikä seerumia jää pakkauksen pohjalle. Naamio on täysin biohajoava.

Helppo käyttää: Vaikutusaika ainoastaan 15 minuuttia eikä ihoa tarvitse huuhdella. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa.

Sopii kaikille ihotyypeille; erityisesti ikääntyneelle iholle.

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Collagen Extract, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Hydroxyethylcellulose, Arginine, Allantoin, Trehalose, Disodium EDTA, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Carbomer, Chlorphenesin, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Parfum (Fragrance) Emme voi taata, että yllä oleva luottelo on täydellinen tai ettei se sisältäisi virheitä.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Iroha Nature Triple Hyaluronic Acid Anti-age naamio kasvoille & kaulalle Iroha Nature Triple Hyaluronic Acid Anti-age naamio kasvoille & kaulalle
4,85 €
Iroha Nature Bakuchiol + Peptides Kiinteyttävä kangasnaamio Iroha Nature Bakuchiol + Peptides Kiinteyttävä kangasnaamio
3,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Iroha Nature, Kasvojenhoito - kangas-/folionaamiot, Kasvoille, Kangas- ja folionaamiot & hoitavat laput, Anti-age, Normaali iho, Tuotemerkit, Käyttötarkoitus, Ihotyyppi