Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Instituto Español

Instituto Español on Espanjassa valmistettu arkea riittoisilla tuotteillaan helpottava yritys. Kestävä kehitys on osa yrityksen ydintä: tuotteita ja niissä käytettyjä raaka-aineita ei testata eläinkokeilla. Lisäksi yrityksen toimitilat ovat Donaña-luonnonpuiston läheisyydessä, mikä huomioidaan jätevesien käsittelyssä, aerosolien käyttämättä jättämisellä sekä helposti kierrätettävin pakkauksin.

Piel Sana -sarjan nimi tarkoittaa tervettä ihoa, ja edellä lueteltujen asioiden lisäksi tuotteet ovat 100 %:n terveellisiä: ne eivät sisällä parabeenejä, triklosaania, väriaineita tai allergeenejä. Valikoimiimme kuuluu myös Aloe Vera -tuotteita sekä muutama tuote perheen pienimmille. Tervetuloa tutustumaan!

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 22 kpl
10256_PIEL_SANA_ROLL-ON_DESODORANTE_75_ML.png&width=280&height=500

Instituto Español Piel Sana Roll-on deodorantti 75 ml

Erittäin riittoisa, isossa pullossa oleva kosteuttava ja pehmentävä deodorantti. Hellävarainen iholle. Kaikille soveltuva mieto tuoksu.Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla.
INCI
Aqua (Water), Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Ppg-15 Stearyl Ether, Steareth-20, Hydroxyethyl Urea, Parfum (Fragrance)..

Tuote: 10256

Hinta: 3.95 €
10251_PIEL_SANA_BODY_LOTION_500_ML.png&width=280&height=500

Instituto Español Piel Sana Vartalovoide 500 ml

Riittoisaan puolen litran pulloon pakattu kosteusvoide, joka sopii miedon tuoksunsa puolesta vaikka koko perheelle! Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla.
Vain ulkoiseen käyttöön. 
INCI


Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Dimethicone, Cetearyl..

Tuote: 10251

Hinta: 5.95 €
12