Iroha Nature Divine Platinum Foliolaput

Tuotenro: INP09
3,15


Platinaa sisältävät laput silmänalusille!

Platina, C-vitamiini ja hyaluronihappo auttavat kosteuttamaan silmänalusihoa, kirkastamaan sitä sekä vähentämään silmänalusten tummuutta ja pieniä juonteita. Käytä ainakin kerran viikossa.

Lappujen foliopinta estää vaikuttavien aineiden haihtumisen ja yhdessä kehon lämmön kanssa tehostaa seerumien vaikutusta. Kokeile ja tunne vaikutus! Laput on tarkoitettu yhteen käyttökertaan.

Tuotteen lisätiedot

Ainesosat AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, COLLOIDAL PLATINUM, BENZYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ARGININE, CARBOMER, POLYSORBATE 80, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, RASPBERRY KETONE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PARFUM, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CALCIUM PANTOTHENATE, MALTODEXTRIN, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, PYRIDOXINE HCL, MORUS ALBA BARK EXTRACT, SILICA, DISODIUM EDTA. Emme voi taata, että luettelo on täydellinen tai virheetön.
Sisältö 2 kpl = 1 pari

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Iroha Nature Divine Platinum Folionaamio Iroha Nature Divine Platinum Folionaamio
5,70 €
Iroha Nature Divine Platinum Kirkastava peel-off naamio Iroha Nature Divine Platinum Kirkastava peel-off naamio
5,70 €
Iroha Nature Eye Care Silmänympäryslaput 2 kpl Iroha Nature Eye Care Silmänympäryslaput 2 kpl
3,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Iroha Nature, Kasvojenhoito - hoitavat laput, Kasvoille, Kangas- ja folionaamiot & hoitavat laput, Normaali iho, Kuiva iho, Epäpuhdas tai samea iho, Anti-age, Tuotemerkit, Käyttötarkoitus, Ihotyyppi